Samsung Galaxy S5 forum: render jozyrtare e re konfirmon estetike

Samsung Galaxy S5 forum: render jozyrtare e re konfirmon estetike

Edhe pse tani në  këtë aktiv Galaxy S5 ka pak të majtë të dini, të cilat bëjnë imazhi është qarkulluar në natën e shkuar nga evleaks, konfirmon paraqitjen e telefonit të ri të prodhuesit koreane thyer.Samsung donte të prerë me të kaluarën diferencuar qartë variacionin e aktiv Galaxy S5 . Vitin e kaluar  S4 ne forum nuk ka qenë një telefon i suksesshëm, pavarësisht nga cilësitë që ata ishin potencialisht interesante. Në 2014, kjo strategji ndryshimet dhe certifikimit IP58 duket të jetë një vlerë e shtuar jo vetëm për shkak të konkurrentët thyer janë të rralla, dhe hardware të shtrenjtë edhe nga distanca të krahasueshme.
Burimi: HDblog

Welcome

Blogger

Wilbur